ITA Group Bulgaria | ITA Trade | ITA Network Solutions | YepSy.com

Партньори

В стремежа си да предложим на клиентите си услуги с най-високо качество, ние сме подкрепени от партньорства с водещи международни производители на различни типове високотехнологични системи и оборудване. Това ни дава възможност да комбинираме разнообразни компоненти в най-адекватното решение за нуждите на клиента, без обвързване с определена марка или продуктова линия. За нас нуждите на клиента са от първостепенна важност при проектирането и изграждането на всяко едно решение.

Някой от нашите дългогодишни партньори са:

 

Aastra-Ericsson – Швеция

Aastra-EricssonAastra-Ericsson е наследник на бизнеса на Ериксон за корпоративни комуникационни решения, след като Аастра Технолоджис придоби това звено на шведската фирма през 2008 г. Aastra-Ericsson е световен лидер сред фирмите предлагащи ефективни и модерни решения както за мобилните така и за фиксирани корпоративни мрежи, потребителски продукти и услуги.

www.aastra.com
www.ericsson.com

 

HÖRMANN GmbH – Германия

Фирма HÖRMANN GmbH е част от HÖRMANN Gruppe, която е основана през 1955 в Мюнхен, Германия от г-н Ханс Хьорман. Състои се от 25 компании с персонал от над 2600 души. Годишните приходи на групата надхвърлят 430 милиона Евро. HÖRMANN GmbH е световен лидер на пазара на високотехнологични системи за предупреждение (оповестителни системи) с изградени множество проекти на национално и регионално ниво както в страни от ЕС така и в страни извън съюза. Също така компанията има множество реализирани проекти за частни петролни рафинерии, оръжейни заводи, хидро-централи, АЕЦ и др.

www.hoermann-gmbh.de
www.hoermann-gruppe.de

 

Сименс Ентърпрайз Комюникейшънс – Германия

Siemens Enterprise CommunicationsС 14 000 служители по цял свят Сименс Ентърпрайз Комюникейшънс е една от водещите фирми в телекомуникационната индустрия. Уникален в световен мащаб, Сименс Ентърпрайз Комюникейшънс консолидира опита и компетенцията в следните области - IP и TDM базирани телекомуникационни платформи и крайни устройства (цифрови, аналогови, IP и SIP телефони, optiClient, optiPocket и др.). В допълнение към хардуерното и софтуерното си портфолио, Сименс Ентърпрайз Комюникейшънс предлага и многообразни услуги. За всеки клиент, по всяко време.


www.enterprise-communications.siemens.com

 

Kapsch TrafficCom – Австрия

Kapsch TrafficComKapsch TrafficCom е създадена през 2000 г. като част от фирма Kapsch AG – фирма, специализирана в областта на комплексните транспортни системи с над 100 годишна история. Kapsch TrafficCom е една от водещите фирми в световен мащаб в сферата на железопътния, пътния и метро транспорта.

www.kapsch.net

 

NetBoss Technologies Inc. – САЩ

NetBoss Technologies Inc.NetBoss Technologies Inc. се занимава с управление на мрежи и обезпечаването на услуги в световен мащаб. С над 200 инсталации, компанията притежава нужния опит, знание и технологии, които се изискват, за да осигури напълно интегрирана OSS (operations Support System).


www.netboss-technologies.com

 

ELCON Systemtechnik GmbH – Германия

ElconФирма ELCON е световен лидер в производството на трансмисионно и мрежово оборудване за оптимизация на телекомуникационни мрежи.


www.elcon-system.de